Ons team

8 mensen én een netwerk van vakspecialisten.
Digital en content marketeers, UX/UI-designers, grafisch ontwerpers, merkstrategen, copywriters en developers. Dit is wat we nodig hebben om onze aanpak te realiseren. Ieder individu is multi-inzetbaar met één specifieke discipline waar hij/zij in uitblinkt. Zo blijven we scherp, leren we van elkaar en kunnen we onze klanten maximaal bedienen.

"we vieren alle successen, dat is waardevol"

Dennis

Pascal

lead digital

Pascal kan slecht tegen zijn verlies, maar gelukkig wint hij bijna altijd alle potjes PingPong. Wat een talent! Hoewel Pascal geen groot fan is van social media en liever niet voor de camera staat, is hij niet te stoppen als het gaat om het schrijven van columns. Dit doet hij overigens niet voor Nojesam, want als lead digital zit hij vooral de hele dag met zijn neus in de cijfers, helpt hij klanten en collega's met ingewikkelde vraagstukken en is de basis waarop alle collega's van team digital op terugvallen.

Gwen

eigenaar

Gwen is samen met Jort de eigenaar van Nojesam en verantwoordelijk voor alles wat nodig is. Zo is ze voor alle collega's en klanten het aanspreekpunt als het gaat om de planning van de projecten, bewaakt de financiën en vervult een HR-Functie. In haar vrije tijd gaat ze nog van het ene naar het andere hardstyle feestje of festival. Als ze niet bij haar dieren is, kun je haar regelmatig vinden met een cocktail in haar hand, gezellig op het terras. 🐴🍹⁠

Dennis

ux-designer

De felle tegenstander van Pascal als het gaat om een potje pingpong - wanneer Dennis speelt kan de hele Spinnerij dit horen! Hij laat zich door niemand uit het veld slaan en dit merken we ook als hij aan het werk is. Dennis is van alle markten thuis; geef Dennis een huisstijl en hij creëert de mooiste web designs. Als parttime product owner zorgt hij er ook voor dat zijn designs correct doorgevoerd worden door de developer. Zelfs vanuit een leeg canvas een website opbouwen in Webflow draait hij ook zijn hand niet voor om, hij bijt zich ergens in vast tot de output precies zo wordt als hij het voor ogen heeft.

Samenwerken?

Gesprek plannen

Kirsten

content marketeer

Sportief en gezellig. Het perfecte voorbeeld van een extraverte introvert. Altijd in voor een feestje; met een drankje op kan het voor haar niet gek genoeg, maar af en toe even rust is ook een must. 🥂🧘♀️ Oh la la, Parijs heeft haar hart gestolen en als er één ding is waar Kirsten geen genoeg van kan krijgen, is het shoppen! 🛍️ ⁠Voor Nojesam en onze klanten zit Kirsten de hele dag op social media voor de leukste creaties. Van hippe video's op TikTok tot het verhogen van je volgers op Instagram; Kirsten geeft advies, kijkt mee, inspireert en ontwikkeld!

Jort

eigenaar

Al zo lang als hij zich kan herinneren is hij bezig met marketing en design. Van websites designen tot ontwikkelen en eindeloos werken in Google en Social campagnes. Jort is leergierig en luistert het liefst iedere vrije minuut een marketing gerelateerde podcast. Jort is enorm gedreven in het behalen van resultaten en stopt niet met experimenteren voor hij zijn doel bereikt heeft. Ook voor strategische vraagstukken deinst Jort niet terug. Hij kijkt en denkt graag mee over de missie en visie van een bedrijf en hoe dat te behalen. Kortom - een echt Zwitsers zakmes!

Kayleigh

performance marketeer

Als allereerste collega al werkzaam bij Nojesam! Vanaf dag 1 zit Kayleigh in de cijfers en analyseert ze alle lopende campagnes die lopen via de verschillende kanalen. Ze is een baas in het doen van zoekwoord onderzoeken, kan als geen andere pakkende ad-copy's schrijven en heeft een neusje voor het leren van verschillende talen. Kayleigh is gezellig, altijd aanwezig en met haar in de buurt vallen er nooit stiltes. In haar vrije tijd is ze graag aan het online én offline gamen! Denk je dat je goed bent in Mario Kart? Dan heb je nog nooit tegen Kayleigh gespeeld!

Benny

performance marketeer

Benny is een echte aanwinst voor het team, altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gekke weetjes. Een echt mensen-mens met veel geduld; zo'n collega die ieder team nodig heeft! Benny is trots op zijn dochter en wij mogen af en toe mee genieten van te schattige filmpjes! 😍⁠

Op de werkvloer
Op de werkvloer
Op de werkvloer

THere's no i in team

Een geweldig team is het enige dat telt. We zijn klein, wendbaar en pragmatisch, easygoing én goed gestructureerd. In ons team mikken we op T-specialized individuals. Een breed scala aan vaardigheden, maar één specialisatie waar je een eindbaas in bent. Meer afwisseling staat gelijk aan meer plezier, volgens ons