services

how can we help?

Wat we doen. Digital marketing en digital design zijn onze primaire expertises. Alle services hebben een plek binnen onze eigen werkwijze en staan in dienst van een business case. We werken samen met onze partners voor het vormgeven van unieke merkidentiteiten en het realiseren van complexe digitale toepassingen.

Maak kennis met ons

Gesprek plannen

digital marketing

We ontwikkelen campagnes om brand awareness, online sales, afspraken of offerteaanvragen te genereren. We realiseren campagnes aan de hand van onze business case en sturen op meetbare doelstellingen. Van kosten per lead tot aan ROAS, waarbij we altijd rekening houden met marges, kostprijs en de orderwaardes van onze opdrachtgevers. Hier is communicatie en transparantie de sleutel tot succes. Minimaal eens per maand een gesprek om samen de resultaten te bespreken, nieuwe strategieën door te nemen en te kijken naar nieuwe kansen. En altijd toegang tot een live dashboard met de actuele resultaten.

SEA

Search Engine Advertising, ofwel adverteren in Google en Bing. is onze primaire focus. Dagelijks werken we aan het optimaliseren van talloze campagnes in o.a. Google Ads. We hebben een gedegen aanpak, zijn Google Partner en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Social Media Advertising

Adverteren via social media is een effectieve manier om merkbekendheid te vergroten en je doelgroep te bereiken. En om leads en orders te genereren. We realiseren campagnes voor alle grote platformen, zoals Facebook, Instagram en Pinterest.

Marketplaces

Dagelijks werken we aan e-commerce campagnes voor Google Shopping, Facebook Shops, Marktplaats, Amazon of Bol.com. We zijn officieel partner van Channable en Producthero. We hebben korte lijntjes met onze opdrachtgevers en adviseren over prijsbeleid, assortiment en concurrentiepositie.

SEO

Met Search Engine Optimization vergroot je je organische vindbaarheid in Google. We werken aan onpage verbeteringen van je website of webwinkel. Van nieuwe content tot het optimaliseren van de snelheid of de URL-structuur. Voor kwalitatieve linkbuilding werken we samen met onze SEO-partner.

CRO

Niets is zo veranderlijk als de behoeften van je doelgroep. En online gebruikersgedrag is daardoor dynamisch en onvoorspelbaar. Met doorlopende conversieoptimalisatie verbeteren we continu websites en webwinkels. Met als doel; verbeteren van de ROAS of kosten per lead.

E-mailmarketing

We realiseren eenmalige campagnes en periodieke nieuwsbrieven via e-mail. We werken o.a. met Spotler, Mailchimp, ActiveCampaign of Hubspot. Voor inbound marketing en leadgeneratie via e-mail werken we samen met onze marketing automation partner.

website & e-commerce

We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen vernieuwende, gebruiksvriendelijke én converterende websites, webwinkels en applicaties. Voor e-commerce, healthcare en B2B of B2C leadgeneratie. We realiseren zelf no-code websites en webwinkels, of werken samen met onze technology partners voor maatwerk oplossingen.

UX/UI-design

Digital design is een van onze primaire expertises. We realiseren interactieve prototypes voor maatwerk websites, webwinkels en online applicaties. We zijn skilled in het vormgeven van een strakke, unieke en gebruiksvriendelijke interface voor gebruikers. Met als doel om de bezoeker te overtuigen van je product of dienst.

E-commerce

We ontwikkelen nieuwe en verbeteren bestaande webwinkels. Om als fundament te dienen voor een business case en de online campagnes die we realiseren. Van een kleinschalige Shopify webwinkel, tot aan maatwerk headless webwinkels, met geïntegreerde PIM of ERP systemen in samenwerking met onze technology partners.

Websites en webapplicaties

We realiseren of optimaliseren corporate websites voor B2C en B2B leadgeneratie. Het ontwikkelen van een landingspagina in WordPress, of een compleet nieuwe website of online applicatie - we hebben vrijwel altijd een geschikte oplossing voor het vraagstuk.

No-Code Development

We realiseren websites en webwinkels in no-code platformen zoals Webflow, Shopify en Squarespace. In veel gevallen is dit een geschikte oplossing, wanneer een complexe maatwerk oplossing (nog) niet nodig is om je doel te bereiken.

Onderhoud

Is je no-code website of webwinkel door ons gerealiseerd?  Dan helpen we je graag met onderhoud, wijzingen of het realiseren van nieuwe templates en functionaliteiten.

Content & Campagne

Het aanbieden van relevante content aan de juiste doelgroep, op het juiste moment en via het juiste kanaal. Campagnes die zich onderscheiden en zichtbaar resultaat opleveren. Die meetbaar bijdragen aan een business case. Dat is wat we doen en hoe we werken. Geen ellenlange boekwerken, wel een goed doordachte strategie waarmee we vlot aan de slag kunnen.

Campagne

Een georganiseerde en gecoördineerde reeks on- en offline campagnes die gericht zijn op het bereiken van specifieke doelstellingen en het aantrekken van de doelgroep. We werken vaak met het 3H model (Hub, Hero & Hygiene) om een gestructureerd campagneplan te realiseren.

Strategie

We maken een langetermijnplan dat de doelstellingen van jouw bedrijf bepaalt, de doelgroep identificeert en de marketingmix definieert om concurrentievoordeel te behalen en te behouden.

Content Creatie

Het bedenken, ontwikkelen en produceren van waardevolle en relevante inhoud, zoals artikelen, video's en afbeeldingen, om doelgroepen te boeien en informeren. Voor social media, blogs of e-mailmarketing.

Content Marketing

Content marketing is een strategische benadering waarbij waardevolle en relevante content wordt gemaakt en gedeeld om doelgroepen aan te trekken, te boeien en relaties op te bouwen, wat leidt tot klantloyaliteit en groei.  Bijvoorbeeld een contentkalender voor social media.

Merkidentiteit

Merkidentiteit is het geheel van unieke elementen die een merk onderscheiden en positioneren in de markt. Het omvat elementen zoals je logo, kleurenpalet, typografie, tone of voice, missie, visie en waarden. Deze componenten vormen samen de persoonlijkheid en het imago van je merk, waardoor het herkenbaar wordt voor de doelgroep. Een consistente merkidentiteit bevordert merkloyaliteit, vertrouwen en differentiatie van concurrenten. Het is het fundament waarop je bedrijf gebouwd is en hoe je de wereld aanspreekt. Zonder fundament, geen identiteit.

Merkstrategie

Wie is je bedrijf, waar staat het voor, voor wie is zij er en hoe spreekt ze de wereld aan? Wat is de missie en visie en hoe dragen we dit uit? We helpen je bedrijf met het aanscherpen van je positionering of het formuleren van een merkverhaal, samen met specialisten vanuit ons netwerk.

Merkdesign

De belangrijke visuele elementen van je bestaan zoals je logo, merknaam, kleurenpalet, typografie en iconen stijl draag je overal uit en moeten consistent zijn in al deze uitingen. Wij helpen je de visuele identiteit in beeld te brengen.

Creatie Middelen

Uitdragen van je visuele identiteit doe je op verschillende manieren - zowel online als offline. Denk bijvoorbeeld aan folders, brochures, vlaggen, je visitekaartje of je bedrijfskleding. Wat je ook nodig hebt, het moet 1 geheel zijn en herkenbaar.

Customer Journey

Een customer journey is de reis die een klant maakt tijdens het interactieproces met een merk, vanaf het eerste contact tot de aankoop en na-service, inclusief alle touchpoints en ervaringen. We brengen in beeld welke momenten van belang zijn, van het aankoopproces tot klantloyaliteit.

Neem contact op met ons

hello@nojesam.nl
+31 (0)85 025 0090
Gelukt! We'll keep in touch.
Oeps! Er ging iets mis..