Over ons

Nojesam is afgeleid van twee Zweedse woorden. Deze woorden betekenen "samen plezier" en dat vat precies samen hoe we zijn begonnen met ons bureau.

Jort en Gwen hebben beiden in loondienst gewerkt en hierbij ervaren hoe ze het niet willen doen in het team, maar ook hoe ze het wél willen doen. Een hechte club collega's die graag naar kantoor komen, vriendschap en wederzijds respect hebben opgebouwd op de werkvloer en elkaar hebben. In de bureauwereld is het rennen of stilstaan en die flexibiliteit ownen we met zijn allen. We zijn er voor onze klanten als ze ons nodig hebben - Jort en ik zijn er voor onze collega's als zij ons nodig hebben. Micromanagen is niet meer van deze tijd, wederzijds vertrouwen wel. Collega's blij, klanten blij. That's how we work.

het team

meet the team
Dennis Sikkenga
Dennis Sikkenga
UX Designer
Jort Bloem
Jort Bloem
Eigenaar, Product Designer

Onze partners

Partners en ZZP'ers, we kunnen niet zonder elkaar. We vullen elkaars expertise aan en we leren van elkaar. Of het nou gaat om een bureau waar we mee samenwerken, of een partnerschap die we verkrijgen via Google of Meta. We hebben elkaar allemaal nodig om ons naar een hoger niveau te tillen. We zijn trots op de kring die we inmiddels om ons heen gebouwd hebben en we vertellen hier dan ook graag over. Hou vooral onze social media kanalen hiervoor in de gaten!

Onze klanten

Onze aanpak om je bedrijf te laten groeien, is gebaseerd op een continue cyclus. Inzichten verwerven, een merk bouwen, een (digitaal) product en campagnes ontwikkelen, resultaten meten, analyseren en verbeteren. Of je nu een e-commerce platform, speelgoed winkel, aannemersbedrijf hebt of een handelaar in heftrucks bent, we luisteren graag naar je doelen of je stip op de horizon. Ook vanuit de medische sector kunnen we je helpen - met jarenlange ervaring zijn we er onder andere voor laboratoria, privé klinieken, beauty centra en medische instellingen. Om te helpen groeien en op de juiste manier voor de juiste doelgroep zichtbaar te zijn.

Onze cultuur

work,grow and have fun

Een geweldig team is het enige dat telt. We zijn klein, wendbaar en pragmatisch, easygoing én goed gestructureerd. In ons team mikken we op T-specialized individuals. Een breed scala aan vaardigheden en één specialisatie waar je een eindbaas in bent. Meer afwisseling staat gelijk aan meer plezier, als het aan ons ligt. Voor ons staat onze klant en diens vraagstuk op nummer één waarbij we de verwachtingen willen overtreffen, mouwen opstropen en leveren op basis van een gedegen plan waar goed over nagedacht is - we weten wat we doen. Dit bereiken we niet zonder een prettige sfeer en gezonde cultuur, daarom staat dat bij Nojesam voorop. Werkgeluk, plezier, humor, uitdaging en groei, dat is waar Nojesam voor staat als je het onze collega's vraagt.. Dus daar gaan we op door!